Γ. Τσούκαλης για την υπόθεση των κοριτσιών: Πλησιάζουμε στο τέλος – Η υπόθεση θα κριθεί από τις λεπτομέρειες (video)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θρίλερ με το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Για την πολύκροτη υπόθεση και εν αναμονή της ανακοίνωσης των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν σταλεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο μίλησαν στην ΕΡΤ οι Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής.

«Είναι από τις πρωτόγνωρες υποθέσεις. Πλησιάζουμε στον επίλογο αυτής της τραγικής υπόθεσης. Έχω εμπιστοσύνη στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ και γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί και περιμένουν κάποια αποτελέσματα» είπε ο κ. Τσούλαλης αναφερόμενος στα κομμάτια του παζλ που λείπουν για τη διαλεύκανση της πολύκροτης υπόθεσης που απασχολεί την κοινή γνώμη σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν ακόμα κατηγορούμενοι

«Για τις φήμες και τη διάχυση των πληροφοριών που παρουσίαζαν τη μητέρα των κοριτσιών ως υπεύθυνη για το θάνατο των κοριτσιών πρέπει να τονίσουμε ότι ακόμα δεν υπάρχουν κατηγορούμενοι, πόσο μάλλον ύποπτοι» μίλησε στις «Συνδέσεις» ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Και όπως αποκάλυψε στην ΕΡΤ, ο κατάλογος των μαρτύρων που θα κληθούν να καταθέσουν ξεπερνά τα πενήντα άτομα. «Μέλη νοσηλευτικού προσωπικού από τα δύο νοσοκομεία που νοσηλεύτηκαν τα παιδιά, γιατροί αλλά και η οικογένεια περιμένουν την κλήση για να καταθέσουν τα όσα γνωρίζουν», ανέφερε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Ως παρατηρητής της υπόθεσης ο κ. Τσούκαλης σχολίασε ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σε δύο θέματα στην πολύκροτη υπόθεση: την ενεργοποίηση των μαρτύρων, τις ιατροδικαστικές εκθέσεις και τις τοξικολογικές που θα συνεισφέρουν στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Η υπόθεση θα κριθεί από τις λεπτομέρειες

«Ένας έμπειρος ανακριτής όταν καλέσει κάποιον με την ιδιότητα του μάρτυρα, αν τον ξανακαλέσει μετά από δύο ή τρεις μήνες και πέσει σε αντιφάσεις, αυτά τα μικρά στοιχεία ανακρίβειας μπορεί να τα αξιοποιήσει», πρόσθεσε.

Και όπως τόνισε, «όσο ξεκάθαρη ήταν η υπόθεση του πιλότου, εδώ η υπόθεση θα κριθεί από τις λεπτομέρειες. Μια υπόθεση που θα πρέπει το τμήμα Ανθρωποκτονιών να χειριστεί την πραγματική λεπτομέρεια για να χυθεί άπλετο φως είτε συμβαίνει το Α είτε το Β σενάριο. Κανείς δεν είναι κατηγορούμενος. Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για οτιδήποτε», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος