“Η άποψή μου είναι ότι θα επιδιώξει η κυβέρνηση διάλογο με μια μερίδα αγροτών, η υπόλοιπη μερίδα των αγροτών δεν θα αποδεχθεί το διάλογο και δεν ξέρω πού μπορεί να καταλήξει”, εκτίμησε μιλώντας στο Πρώτο πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης.
“Το πιθανότερο για μένα είναι ότι θα μας προλάβει ένας ανασχηματισμός. Η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει τρόπους διαφυγής. Άρα έχει δυο επιλογές ανασχηματισμό ή να πάει σε εκλογές, ή και τα δυο. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό στα υπουργεία που της έχουν δημιουργήσει πρόβλημα… Η αξιωματική αντιπολίτευση παρότι προηγείται δημοσκοπικά δεν ζητά επιμόνως εκλογές, γιατί θεωρούμε ότι θα βλάψουν την πορεία της χώρας. Αν όμως γίνουν εκλογές η ΝΔ θα τις κερδίσει”.
“Η κυβέρνηση έχει ανοίξει πολλά μέτωπα συγχρόνως, πρόσθεσε ο κ. Τραγάκης, αλλά συγκρούστηκε και με όλες τις κατηγορίες. Η πρόταση Κατρούγκαλου σε σχέση με αυτά που ζητάνε οι δανειστές θεωρείται ήπια, άρα η συμφωνία απ ό,τι φαίνεται θα είναι δυσκολότερη σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό, το αγροτικό και τα εργασιακά”, κατέληξε ο βουλευτής.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος