Γ. Πατούλης για την επιχείρηση «Πειθώς» – Μεγάλη η ευθύνη εκείνων που δεν εμβολιάζονται (video)

«Υπάρχουν αρκετές παραφιλολογίες για τα εμβόλια. Όλα αυτά τα πράγματα είναι αναληθή. Θα πρέπει να πιστέψουν όλοι εκείνοι που ακόμα δημιουργούν άμυνα στο να εμβολιαστούν για να αποκτήσουν ανοσία οι ίδιοι και η κοινωνία. Όσοι μιλούν αντιεπιστημονικά, πράττουν πολύ άσχημα για την εθνική και παγκόσμια προσπάθεια», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Γιώργος Πατούλης.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ και περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» για την καμπάνια εμβολιασμού με την ονομασία «Πειθώς» τόνισε: «Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η διεθνή γνώση σήμερα έχει δώσει το όπλο με το οποίο μπορούμε να νικήσουμε αυτή τη σοβαρή νόσο. Είναι ο εμβολιασμός. Οτιδήποτε άλλο βάζει κανείς εμπόδιο στη σωτηρία της κοινωνίας και του εαυτού του είναι πολύ κακό».

Και όπως τόνισε ο κ. Πατούλης η ίδια η κοινωνία θα πρέπει να περιφρουρήσει να μπορεί να λειτουργήσει κανονικά η αγορά.

«Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι είναι μεγάλη η ευθύνη εκείνων που δεν εμβολιάζονται αλλά είναι και μεγάλη ευθύνη της Πολιτείας να μπορέσει να διατηρήσει τη ζωή και τη λειτουργία της ίδιας της αγοράς. Άρα όσοι δεν εμβολιάζονται θα πρέπει η κοινωνία να οπλιστεί με την ανοσία κάποιων μέτρων τα οποία θα βοηθούν και εκείνους που δεν εμβολιάζονται να μη νοσήσουν αλλά και την ίδια την κοινωνία να λειτουργήσει».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος