Γ. Παναγοπούλου, δικηγόρος οικογένειας Ζέμπερη: Ο δράστης παίζει με τα ερωτήματά μας – Αδιάσειστα τα στοιχεία (video)

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη, σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη και στην ΕΡΤ μίλησε η συνήγορος της οικογένειας της αδικοχαμένης εφοριακού, Γιάννα Παναγοπούλου λέγοντας ότι «τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και ότι ο κατηγορούμενος είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας».

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» η δικηγόρος τόνισε ότι η οικογένεια του θύματος ζητάει να βρεθούν οι «πραγματικοί δολοφόνοι» που όπλισαν το χέρι του καταδικασμένου πρωτόδικα δράστη.

«Πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να στοιχειοθετούν τα όσα λέμε. Κρατάμε ανοιχτό το ενδεχόμενο αν προκύψουν στοιχεία για άλλα πρόσωπα, για τυχόν συνέργεια, να βρεθούν και ανοιχτεί μια δεύτερη δικογραφία», δήλωσε η κ. Παναγοπούλου.

Σχολιάζοντας τη στάση του καθ’ ομολογίαν δράστη είπε ότι «δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και παίζει με τα ερωτήματα που έχει η οικογένεια».

Μιλώντας για το χαρτοφυλάκιο που χειριζόταν η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη η κ. Παναγοπούλου υποστήριξε ότι «το θύμα είναι πολύ σοβαρό χαρτοφυλάκιο στη δουλειά της. Εργαζόταν στη ΔΟΥ Πειραιά και είχε πολλούς ελέγχους, επέβαλε σημαντικά πρόστιμα. Η ίδια είχε εκδηλώσει στην οικογένειά της κάποιες φοβίες. Η δυσκολία είναι να συνδεθεί το θέμα με το όποιο αδίκημα».

Προανακριτικά ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσαντζανιάν-Σοροπίδης έχει ομολογήσει πως είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας την οποία, όπως ισχυρίστηκε διέπραξε όταν η γυναίκα αντιστάθηκε στην επίθεσή του με σκοπό να την ληστέψει.

Δείτε επίσης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος