Γ. Οικονόμου: Ο Αλ. Τσίπρας επιδόθηκε σε έναν επικίνδυνο «τραμπισμό αλά γκρέκα»

Array

Για «τραμπισμό αλά γκρέκα» κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, όπως και η συνολική πολιτική του πορεία, είναι σαν το εκκρεμές: από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς ποτέ να συντονίζεται με την πραγματικότητα. Στο ζήτημα του πολέμου, επανήλθε στην τακτική των ίσων αποστάσεων όσον αφορά στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία επαναλαμβάνοντας το «ναι μεν αλλά» κι οτι είναι με την ειρήνη. Σε μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία, επιδόθηκε ξανά σε έναν επικίνδυνο «τραμπισμό αλά γκρέκα»” τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

Για τα προβλήματα που δημιουργούν οι εισαγόμενες κρίσεις, έθεσε πάμπολλα ερωτήματα, χωρίς τελικά να δώσει καμία απάντηση, αφού προτίμησε να αναλωθεί και πάλι σε μυθεύματα και λογοπαίγνια. Θα συμφωνησουμε την αποστροφή του ότι το «ψέμα έχει κοντά ποδάρια», αλλά είναι ο πρωτος που θα έπρεπε να το έχει καταλάβει. Και δεν το έχει“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος