Γ. Νικητιάδης: Οι τιμές δεν πέφτουν με θεατρινισμούς και παραστάσεις

Για την αυτοψία του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Ανάπτυξης σε σούπερ μάρκετ ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Νικιτιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η αποτυχία της προχθεσινής παράστασης του κ. Σκρέκα σε σούπερ μάρκετ συνοδεία καμερών, δεν απέδωσε προφανώς τα αναμενόμενα επικοινωνιακά αποτελέσματα, αναγκάζοντας τον Πρωθυπουργό σήμερα, να επιδιώξει βελτίωση του πρόσφατου επικοινωνιακού σόου, αυτοπροσώπως.

Ίδιο σκηνικό ξανά με διαφορετικό πρωταγωνιστή. Οι τιμές, κύριοι της Κυβέρνησης, δεν πέφτουν με όποια παράσταση και αν δώσετε.

Αρνείστε να απαντήσετε σε όσα ερωτήματα θέσαμε. Επαναλαμβάνουμε:

α) Για ποιο λόγο δεν έχει επιληφθεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις εταιρείες οι τιμές των οποίων «είχαν …ξεφύγει» όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης;

β) Γιατί η κυβέρνηση δεν ικανοποιεί το πάγιο αίτημα καταναλωτικών οργανώσεων να ανακοινώνονται τα προϊόντα στα οποία το κράτος εντοπίζει φαινόμενα αισχροκέρδειας;

γ) Γιατί δεν έχετε δώσει συνολικό και αναλυτικό κατάλογο με όλα τα προϊόντα και τις τιμές τους πριν και μετά τα μέτρα για να κρίνουν οι καταναλωτές;»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος