ertnews.gr

Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης: 24ωρη απεργία στις 13/1 και στο εμβολιαστικό κέντρο

12/01 19:27
Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης: 24ωρη απεργία στις 13/1 και στο εμβολιαστικό κέντρο

Με απόφαση γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 12/1, οι εργαζόμενοι του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, με την παρουσία της Προέδρου και του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ, καθώς και μελών του Δ.Σ. της ΟΕΝΓΕ, ανακοίνωσαν 24ωρη απεργία στις 13/1 και στο εμβολιαστικό κέντρο.

Αυτό, αποφασίστηκε όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Μετά την πρωτοφανή και αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Υγείας στις 06/01/2022 να ανασταλούν οι εφημερίες του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, με στόχο τη μετατροπή του σε mega εμβολιαστικό κέντρο παιδιών».
Στο ίδιο κείμενο επισημαίνουν: «Αποφασίστηκε συνάντηση επιτροπής εκπροσώπων με τον Υπουργό Υγείας.
Μετά την εμμένουσα στάση του Υπουργείου Υγείας να υλοποιήσει τις ειλημμένες αποφάσεις για απόσυρση του νοσοκομείου από τις 24ώρες εφημερίες, αποφασίζουμε:

24ωρη απεργία στις 13/01/2022 του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης (συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου), ζητώντας:

• Να συνεχισθεί απρόσκοπτα η συμμετοχή του Νοσοκομείου μας στο πρόγραμμα εφημεριών του Λεκανοπεδίου Αττικής, δηλαδή καθημερινές εφημερίες 08:00-14:30 και 24ωρη εφημερία κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και δεύτερη Κυριακή του μήνα.
• Να συνεχισθεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου με ενδεχόμενη αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στο μέτρο των δυνατοτήτων μας».

Σχετικές ειδήσεις

Γκάγκα για Παίδων Πεντέλης: Το νοσοκομείο θα συνεχίσει να λειτουργεί πλήρως

Μ. Γκάγκα: Το Παίδων Πεντέλης γίνεται εμβολιαστικό κέντρο για 6 εβδομάδες – Το φετινό Πάσχα θα είναι κανονικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version