Γ. Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα σχετικά με τη 12χρονη από τον Κολωνό

Μήνυση κατά του επιχειρηματία και προέδρου της «Πατριωτικής Ένωσης», Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και της Έλενας Ακρίτα, κατέθεσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, αναφορικά με τους υπαινιγμούς εις βάρος του για την υπόθεση της 12χρονης από τoν Κολωνό.

Η μήνυση υποβλήθηκε αρχικά κατά του προέδρου της «Πατριωτικής Ένωσης», κ. Εμφιετζόγλου, ο οποίος άφησε βαρείς υπαινιγμούς για εμπλοκή του Υπουργού Επικρατείας στην αποτρόπαια υπόθεση βιασμού και μαστρωπίας της 12χρονης από τoν Κολωνό.
Μήνυση όμως ο κ. Γεραπετρίτης υπέβαλε και κατά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, η οποία με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε αναπάραξει σχετικό δημοσίευμα για την ανάρτηση του κ. Εμφιετζόγλου.
«Θα πρέπει να υπάρχει όριο στη συκοφαντία και το όριο είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια», τονίζει σε συνομιλητές του ο Υπουργός Επικρατείας σχετικά με την απόφασή του να επιλέξει τη νομική οδό.

Η κυρία Ακρίτα απάντησε στη μήνυση Γεραπετρίτη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα με φιμώσετε, ούτε θα με εκφοβίσετε, είμαι απο άλλο ύφασμα εγώ και δεν σκίζομαι εύκολα».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

«O Γεραπετρίτης μου έκανε μήνυση, επειδή κοινοποίησα το tweet Εμφιετζόγλου σχετικά με το 12χρονο θύμα των παδοβιαστών και των νταβατζήδων από τον Κολωνό.

Ποιός Γεραπετρίτης;

Ο Γεραπετριτης που αντιθεσμικά συναντήθηκε με τον παραιτηθέντα αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χρ. Τζανερίκο για το κόμμα Κασιδιάρη.

Ο Γεραπετρίτης που χειρίστηκε εθνικά θέματα αποδυναμώνοντας τη θέση της Ελλάδας με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του περί 6 ναυτικών μιλίων.

Ο Γεραπετρίτης που είπε το αδιανόητο «Εάν είχαμε 5.000 ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς».

Ο Γεραπετρίτης που δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί μετά τις καταγγελίες του διευθυντή της ΕΥΠ ότι ήταν ενήμερος για το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών στην υπόθεση Ανδρουλάκη.

Ο Γεραπετρίτης που είχε στα όπα όπα έναν τύπο σαν τον Φουρθιώτη τον καταδικασμένο για πλήθος παρανομιών. Και ο όποιος έπεσε στα μαλακά – γιατί άραγε;

Κύριε Γεραπετρίτη, η γιαγιά μου έλεγε «καλύτερα να σε μισούν, παρά να σε λυπούνται». Δεν θα με φιμώσετε, ούτε θα με εκφοβίσετε, είμαι απο άλλο ύφασμα εγώ και δεν σκίζομαι εύκολα.

Όσο για τη μήνυση be my guest, sweetheart.

Edit. Είναι μαρτύριο να έχει κοραλλένιο αυτί: δεν ιδρώνει με τίποτα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος