Γ. Αρτοποιός: Σε έξαρση το φαινόμενο σε Βόλο και Λάρισα – Έπεσαν 8.000 κεραυνοί

Την είδηση ότι ένας άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Άη Γιώργη Βόλου, μετά από πτώση τοίχου στο σπίτι του και ένας ακόμη κτηνοτρόφος αγνοείται επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, καλώντας τον κόσμο να μην κινείται στους δρόμους όσο το ακραίο μετεωρολογικό φαινόμενο είναι σε έξαρση.

«Τον παρέσυρε ρέμα» δήλωσε ο κ. Αρτοποιός μιλώντας για τον άνδρα που αγνοείται λόγω της υπερχείλισης ενός ρέματος στο ίδιο χωριό που πλήττεται από την κακοκαιρία .

«Τον παρέσυρε ρέμα» δήλωσε ο κ. Αρτοποιός μιλώντας για τον άνδρα που αγνοείται λόγω της υπερχείλισης ενός ρέματος στο ίδιο χωριό που πλήττεται από την κακοκαιρία.

Γ. Αρτοποιός: Σε έξαρση το φαινόμενο σε Βόλο και Λάρισα – Έπεσαν 8.000 κεραυνοί

Έπεσαν 8.000 κεραυνοί σε Βόλο και Λάρισα

«Πλήττεται η περιοχή του Βόλου. Έχει σταλεί μήνυμα του 112 για περιορισμό των μετακινήσεων. Σε Βόλο και Λάρισα τις τελευταίες ώρες έχουν καταγραφεί περισσότερες από 8.000 ηλεκτρικές εκκενώσεις με ότι αυτό σημαίνει για όποιον διέρχεται από την περιοχή» δήλωσε ο κ. Αρτοποιός αποκαλύπτοντας ότι το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής είχε δεχθεί περισσότερες από 150 κλήσεις στη Μαγνησία και τη Θεσσαλία.

Γ. Αρτοποιός: Σε έξαρση το φαινόμενο σε Βόλο και Λάρισα – Έπεσαν 8.000 κεραυνοί
Πλημμύρισαν οι δρόμοι στη Μαγνησία παρασέρνοντας οχήματα μέσα στα ρέματα.

«Η περιοχή του Βόλου και της Αγριάς βάλλεται πολύ» δήλωσε ο κ. Αρτοποιός περιγράφοντας ότι οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κάνουν άντληση υδάτων από τα υπόγεια του νοσοκομείου του Βόλου.

«Υπήρχουν γύρω στα 150 – 200 τ.μ. πλημμυρισμένοι χώροι με 30 – 40 εκατοστά νερό» επισήμανε ο κ. Αρτοποιός διευκρινίζοντας ότι το νοσοκομείο δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Γ. Αρτοποιός: Σε έξαρση το φαινόμενο σε Βόλο και Λάρισα – Έπεσαν 8.000 κεραυνοί

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής εστίασε το πρόβλημα τον κεραυνών λέγοντας ότι όσοι οδηγοί βρίσκονται στο δρόμο μπορεί να κινδυνεύσουν.

Πηγή: Newsroom | EΡΤ

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος