Συναγερμός για μεγάλη φωτιά στα διυλιστήρια της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στην Πυροσβεστική.
Η φωτιά έχει ξεσπάσει εντός των εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου.
#motoroil pic.twitter.com/Ug4G5wWpWj
— Sakab.A (@bakas_a) September 17, 2024
Σύμφωνα με πληροφορίες επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις – 17 οχήματα και 47 πυροσβέστες – που συνεχώς κλίμακώνονται και τρία εναέρια μέσα, σε περίπτωση επέκτασης της φωτιάς. Επιχειρούν παράλληλα, πυροσβεστικά των διυλιστηρίων και παράλληλα συνδράμουν οι δυνάμεις του ΠΣ.
Μάλιστα στην περιοχή ήχησε το «112», για απομάκρυνση. Αναφέρει χαρακτηριστικά πως, «σε εξέλιξη πυρκαγιά εντός των εγκαταστάσεων της Motor Oil. Απομακρυνθείτε από την περιοχή».
Στο νοσοκομείο εργαζόμενος με εγκαύματα
Εργαζόμενος της Motor Oil φέρει εγκαύματα στα χέρια και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου μετά την πυρκαγιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε καλή κατάσταση. Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 2 απλά και 1 κινητή ιατρική μονάδα, ενώ ταυτόχρονα ετέθησαν σε αυξημένη ετοιμότητα από το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ το Γ.Ν Κορίνθου και το Θριάσιο Νοσοκομείο.
Αποκατάσταση κυκλοφορίας προαστιακού στο τμήμα Κινέτα-Κόρινθος
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Κινέτα – Κόρινθος και αναμένεται σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων του Προαστιακού.
⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
— 112 Greece (@112Greece) September 17, 2024
🔥 Σε εξέλιξη πυρκαγιά εντός των εγκαταστάσεων της #MotorOil
🆘 Απομακρυνθείτε από την περιοχή
‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών@pyrosvestiki@hellenicpolice
Φωτιά στη motor oil οπως φαίνεται από Λουτράκι #motoroil pic.twitter.com/l9zuVH2Tya
— Sakab.A (@bakas_a) September 17, 2024
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος