Κατασβέστηκε η φωτιά σε χώρο διασκέδασης στο Γκάζι – Κανονικά η κυκλοφορία στην Πειραιώς

Η Τροχαία έχει κλείσει το ρεύμα ανόδου στο ύψος της Πειραιώς 111, από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Ηρακλειδών με τη Γέφυρα Πουλόπουλου, λόγω του έντονου καπνού.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στις 6.30 (16/3) στην οδό Πειραιώς, στο Γκάζι η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο έπειτα απο τρίωρη κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Λόγω του έντονου καπνού και η Τροχαία έκλεισε το ρεύμα ανόδου στο ύψος της Πειραιώς 111, από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Ηρακλειδών με τη Γέφυρα Πουλόπουλου, στην Αθήνα για κάποια ώραμ ωστόσο πλέον έχει αποδοθεί κανονικά στην κυκλοφορία.

Στο σημείο όπου λειτουργεί νυχτερινό κέντρο διασκέδασης  επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα, πυροσβέστες με ειδικές στολές και φιάλες οξυγόνου, προκειμένου να αποτραπεί και ο κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς καθώς κοντά υπάρχουν άλλα κτήρια. Οι φλόγες που κάποια στιγμή έφτασαν ακόμα και τα 10 μέτρα ύψος απείλησαν παρακείμενο κλαμπ, χώρο γραφείων και μια αποθήκη στην οποία κατέρρευσε η στέγη. Το κέντρο διασκέδασης καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος