Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας, σηκώθηκαν τρία εναέρια

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα, Κυριακή 9 Αυγούστου, σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στο Νέο Μοναστήρι του Δήμου Δομοκού, στη Φθιώτιδα.

Για την αντιμετώπιση της φωτιάς κινητοποιήθηκε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο επιχειρούν συνολικά 36 πυροσβέστες, μεταξύ των οποίων δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 4ης ΕΜΟΔΕ, καθώς και 12 πυροσβεστικά οχήματα.

Από αέρος συνδράμουν στην επιχείρηση δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, προκειμένου να περιοριστεί άμεσα το μέτωπο και να αποτραπεί τυχόν επέκταση της πυρκαγιάς.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης παρέχεται επίσης συνδρομή από υδροφόρες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ).

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν για τον έλεγχο και την πλήρη αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, ενώ η κατάσταση στην περιοχή παρακολουθείται στενά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος