Φωτιά σε εργοστάσιο στο Μαρκόπουλο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (29/7) σε χώρο εργοστασίου στη θέση Πάτημα Μαρκοπούλου Μεσοαγαίας Αττικής.

Η φωτιά καίει εργοστάσιο το οποίο ενοικιάζει εξοπλισμό κέτερινγκ και δεν είναι τελικά ανακύκλωσης, όπως ανέφερε το πρώτο μήνυμα της Πυροσβεστικής. Εντός του κτηρίου υπήρχαν καρέκλες, τραπέζια και παρόμοια αντικείμενα.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Είναι μία εγκατάσταση περίπου στο 1,5 στρέμμα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πυροσβεστών, η οποία κατά το παρελθόν στέγαζε εργοστάσιο ανακύκλωσης.

Στο σημείο κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν σημαντικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 65 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ και 15 οχήματα, καθώς και εθελοντές. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Κοβός

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος