ΕΥΔΑΠ: Διακοπή υδροδότησης στην Αθήνα – Πού και σε ποιες ώρες

Σύνοψη
  • Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στα υψηλότερα σημεία του Δήμου Αθηναίων την ερχόμενη Κυριακή

Την Κυριακή 26 Μαΐου στις περιοχές πέριξ του Λυκαβηττού η διάρκεια της χαμηλής πίεσης ή της διακοπής νερού θα ξεκινήσει από τις 8 π.μ. το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ.

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στα υψηλότερα σημεία του Δήμου Αθηναίων στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς Δοξαπατρή, Σαρανταπήχου, Ρογκάκου Ηλία, Κλεομένους, Λουκιανού, Αχαιού, Πλουτάρχου, Δεινοκράτους, Μαρασλή, Κλεομένους, Κόνιαρη, Γεροστάθη, Κοτυαίου, Ωρολογά, Κόνιαρη, Αρματολών & Κλεφτών, Λαμπαρδή, Βαλσαμώνος, Γρηγορίου Θεολόγου, Δαμασκηνού Ιωσήφ, Αποκαύκων, Βουλγαροκτόνου.

Από την εταιρεία, επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος