Ευχαρίστησε τους εθελοντές πυροσβέστες ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας

Array

Με αφορμή την τελευταία πυρκαγιά στην περιοχή των Μεγάρων, ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Χρήστος Ε. Στάθης, υπογραμμίζει την αναγκαιότητα επαγρύπνησης για την αντιπυρική πρόληψη, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα εθελοντών των Βιλίων που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης στα Μέγαρα.

Ευχαρίστησε τους εθελοντές πυροσβέστες ο Δήμος Μάνδρας – ΕιδυλλίαςΣυγκεκριμένα δήλωσε πως: «Θέλω σε ακόμη μία περίπτωση να ευχαριστήσω -κι είναι το ελάχιστο τούτη την ώρα- θερμά τους εθελοντές του Δήμου μας για την ανεκτίμητης αξίας συνεργασία τους, καθώς ομάδα εθελοντών από τα Βίλια, τις Ερυθρές, το Αλεποχώρι και το Πόρτο Γερμενό συνέδραμε στην κατάσβεση και της πρόσφατης πυρκαγιάς στην περιοχή των Μεγάρων, την ώρα που οι εθελοντές της Μάνδρας περιπολούν νυχθημερόν στην επικράτεια του Δήμου.

Δυστυχώς γινόμαστε διαρκώς μάρτυρες μιας φρικτής κατάστασης που απειλεί το περιβάλλον, την ανθρώπινη ζωή και το βιός μας. Που απειλεί την επόμενη ημέρα του πλανήτη.

Οφείλουμε όλοι να συστρατευθούμε απέναντι της με αποφασιστικότητα. Πολύ μεγάλη προσοχή τις ημέρες που ακολουθούν καθώς οι θερμοκρασίες θα είναι ιδιαίτερα υψηλές. Αποφεύγουμε κάθε ενέργεια κι εργασία που μπορεί να οδηγήσει σε πυρκαγιά. Ειδοποιούμε τις Αρχές σε κάθε υποψία ύποπτων κινήσεων σε δασικές περιοχές.

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην κοινή απόπειρα να προστατέψουμε το περιβάλλον, τις ζωές μας και τον τόπο μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος