Στη φυλακή για τουλάχιστον άλλον ένα μήνα θα παραμείνει η Εύα Καϊλή, για το σκάνδαλο Qatargate, μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί με «βραχιολάκι».
«Ματαιοπονούν», ήταν το πρώτο της σχόλιο μετά από την χθεσινή απόφαση των Βέλγων δικαστών οι οποίοι φαίνεται πως δεν πείστηκαν και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι ύποπτη φυγής καθώς και ότι είναι πιθανόν να έρθει σε επαφή με άλλους υπόπτους.
«Και κομμάτια να με κάνουν δεν πρόκειται να παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει» είπε η κ. Καϊλή, μιλώντας στο OPEN.
Η ευρωβουλευτής δεν θα ασκήσει έφεση, σύμφωνα με τους δικηγόρους της.
Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε χθες η καταγγελία των συνηγόρων της για τις συνθήκες κράτησής της στις βελγικές φυλακές. Κάνουν λόγο για βασανιστήρια και μεσαιωνικές συνθήκες, που δεν συνάδουν με το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος