Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομης διακίνησης χαπιών & αναβολικών – Φωτογραφίες ντοκουμέντο στην ΕΡΤ

Σε ιστοσελίδες του διαδικτύου διαφήμιζε τα φαρμακευτικά χάπια και τα αναβολικά, που πουλούσε σε χώρες του εξωτερικού το κύκλωμα, που εξάρθρωσε η δίωξη ναρκωτικών, η οποία συνέλαβε τρία μέλη της σπείρας.

Μέσα από δύο ιστοσελίδες, τις οποίες αποκαλύπτει η ΕΡΤ και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεραφέντης, τα μέλη της σπείρας διαφήμιζαν τα ψυχοφάρμακα και τα αναβολικά που διακινούσαν κυρίως στις ΗΠΑ αλλά και τον Καναδά, τη Νορβηγία, την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία.

Στα φωτογραφικά ντοκουμέντα της ΕΡΤ, βλέπουμε τα φαρμακευτικά σκευάσματα, και τα αναβολικά χάπια που διακινούσε παράνομα το κύκλωμα.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομης διακίνησης χαπιών & αναβολικών – Φωτογραφίες ντοκουμέντο στην ΕΡΤ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομης διακίνησης χαπιών & αναβολικών – Φωτογραφίες ντοκουμέντο στην ΕΡΤ

Η ζήτηση ήταν μεγάλη και οι πελάτες, πλήρωναν με Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα την σπείρα, για να μην εντοπίζουν την διαδρομή του μαύρου χρήματος, οι αρχές.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η Δίωξη Ναρκωτικών που εξάρθρωσε πριν περασμένη Δευτέρα το μεγάλο κύκλωμα, εντόπισε επιπλέον 59 δέματα με 10.000 παράνομα χάπια, στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», που είχαν προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τον Καναδά.

Δύο από τρία μέλη του είχαν συλληφθεί οδηγήθηκαν στην φυλακή. Πρόκειται για τον 63χρονο Έλληνα φαρμακοποιό, και τον 49χρονο Βούλγαρο υπαρχηγό ο οποίος ήταν και ο διαχειριστής των δύο ιστοσελίδων που δειγμάτιζαν τα φαρμακευτικά τους προϊόντα και αναβολικά.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος