Αίτημα της ΝΔ για ονομαστική ψηφοφορία στα άρθρα 1, 5, 13 και 21 του πολυνομοσχεδίου

Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία σε τέσσερα άρθρα του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα κατέθεσε η ΝΔ, ενόψει της αποψινής ολοκλήρωσης της συζήτησης και ψήφισης στην Ολομέλεια.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συγκεκριμένα ζητεί ονομαστική ψηφοφορία επί: του άρθρου 1, για τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, του άρθρου 5, για τις ρυθμίσεις των 100 δόσεων, του άρθρου 13, για τις αλλαγές που αφορούν στα ανταποδοτικά τέλη των ΟΤΑ, και του άρθρου 21, το οποίο προβλέπει ότι η ειδική εισφορά των συνταξιούχων της επικουρικής ασφάλισης, η οποία τηρείται σε λογαριασμό του ΑΚΑΓΕ, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται στο εξής για την κάλυψη ελλειμμάτων των Επικουρικών Ταμείων και του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων.

Προηγουμένως, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι κατέθεσαν από κοινού αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας στα ίδια αυτά άρθρα, καθώς και στο άρθρο 2 που αφορά τα φορολογικά θέματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος