Αίτημα εξαίρεσης της Βασιλικής Θάνου υπέβαλε η Γεωργία Τσατάνη

Η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη κατέθεσε δια μέσου του δικηγόρου της στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου, υπόμνημα εξηγήσεων στο πλαίσιο της πειθαρχικής έρευνας που διενεργείται σε βάρος της για την υπόθεση του Α. Βγενόπουλου, ενώ παράλληλα κατέθεσε και αίτηση εξαίρεσης της κυρίας Θάνου.

Ειδικότερα, η κυρία Τσατάνη με το υπόμνημά της, απαντά επί της ουσίας των ερωτημάτων που της τέθηκαν από την κυρία Θάνου, σχετικά με την πορεία της υπόθεσης του κ. Βγενόπουλου, αλλά κάνει και λεπτομερειακή αναδρομή σε όλη τη διαδρομή της υπόθεσης, αλλά και στα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Παράλληλα, η εισαγγελική λειτουργός κρατεί σκληρή στάση απέναντι στις ενέργειες και τα λεγόμενα του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου, από τον οποίο δέχθηκε, όπως λέει πιέσεις και συκοφαντία, ενώ περιγράφει τη περιβόητη συνάντηση που είχε μαζί του στο γραφείο του, ενώ δηλώνει ότι επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για τις αναληθείς και προσβλητικές διατυπώσεις του κ. Παπαγγελόπουλου.

Ακόμη, στρέφεται και κατά της κ. Θάνου και της αποδίδει συνεργασία με τον κ. Παπαγγελόπουλο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος