ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλουμε την επίθεση κατά του Γιώργου Παπαχρήστου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την επίθεση που δέχτηκε το μέλος της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Παπαχρήστος από γνωστό εφοπλιστή.

Όπως αναφέρεται:

«Η επίθεση σημειώθηκε στο ημίχρονο της ποδοσφαιρικής συνάντησης Παναθηναϊκού – Μπράγκα αναίτια και χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση ή ένταση. Από την επίθεση τραυματίστηκε ο Γιώργος Παπαχρήστος ενώ ο εφοπλιστής, σε έξαλλη κατάσταση, συνέχισε να απευθύνει απειλές κατά της ζωής του.

Τονίζουμε ότι οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μια ευνομούμενη πολιτεία και καλούμε τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες Αρχές να πράξουν γρήγορα το καθήκον τους».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος