ertnews.gr: Ο νέος ενημερωτικός ιστότοπος της ΕΡΤ

Ο νέος ενημερωτικός ιστότοπος της ΕΡΤ είναι πλέον διαθέσιμος στην ηλεκτρονική διεύθυνση ertnews.gr, με στόχο να κατακτήσει την κορυφή της διαδικτυακής ενημέρωσης. Με ακόμη πλουσιότερο περιεχόμενο, η ΕΡΤ προσκαλεί το κοινό να επισκεφθεί το νέο της site για μια έγκυρη και αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης.

Στο ertnews.gr οι χρήστες θα βρουν ποικίλα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά το πρόγραμμα της ΕΡΤ και του Πρώτου Προγράμματος μέσα από την κεντρική σελίδα του ιστοτόπου. Μάλιστα, μέσα από την ενότητα Ενημέρωση 24 του Ertflix, η οποία φιλοξενείται και αυτή στην homepage του ertnews.gr, οι επισκέπτες μπορούν να δουν όλες τις ειδησεογραφικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης όποτε εκείνοι το επιθυμούν και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ζωντανής προβολής τους.

Με νέο layout και περισσότερες δυνατότητες στόχος του ertnews.gr είναι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κοινού προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία στη ψηφιακή ενημέρωση είτε αυτή είναι από κινητό, υπολογιστή, laptop ή tablet.

Μικρά και μεγάλα γεγονότα θα παρουσιάζονται και θα φροντίζουμε, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, να έχετε διαρκώς άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση. Μετά από μία πολύμηνη πορεία συνεχούς βελτίωσης και ανάπτυξης, το νέο «σπίτι» της ΕΡΤ είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος