ΕΡΤ ξανά!

Η ΕΡΤ δύο χρόνια μετά το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου 2013 ξανά στους δέκτες με αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση, με δελτία ειδήσεων που εστιάζουν στην αντικειμενική παρουσίαση της επικαιρότητας, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ακρότητες και υπερβολές, αλλά με τρόπο που τιμά και υπολογίζει τον πολίτη.

Η «Πρωινή ενημέρωση» της ΕΡΤ1 ξεκίνησε από τις 06.00 με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Ο Νίκος Αγγελίδης και η Βασιλική Χαϊνά άνοιξαν το πρώτο παράθυρο στην ενημέρωση, στις 06.00. Τη σκυτάλη πήραν αμέσως μετά και μέχρι τις 10.00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας και στη συνέχεια, μέχρι τις 12.00, ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο ενημερωτικός μαραθώνιος της ΕΡΤ συνεχίζεται στις 16.00 με την εκπομπή «Οn ΕRΤ» με την Ελένη Χρονά και τον Ανδρέα Ροδίτη.

Τα δελτία ειδήσεων ξεκίνησαν από τις 06.30 το πρωί ακολουθούμενα από μικρά δελτία στις 08.00, στις 09.00 και στις 10.00. Το πρώτο μεγάλο δελτίο ειδήσεων είναι στις 12.00. Ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 15.00 και το απογευματινό στις 18.00. Όλη η επικαιρότητα παρουσιάζεται στο κεντρικό δελτίο στις 21.00 και η ανασκόπηση της ημέρας που φεύγει στο νυχτερινό δελτίο, τα μεσάνυχτα.

Ο Πάνος Χαρίτος, ο δημοσιογράφος που έχει ταυτισθεί επί είκοσι και πλέον χρόνια με τις αποστολές σε εμπόλεμες περιοχές για την ΕΡΤ, παρουσιάζει από σήμερα το βράδυ το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων, που θα μεταδίδεται ξανά στις 21.00.

Στις 20.00 η ΕΡΤ ανοίγει τις πύλες της για τους πολίτες που τη στήριξαν και τη στηρίζουν με μία μεγάλη συναυλία των Μουσικών Συνόλων και την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Ανδρέου, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Ζιώγαλας κ.α.

Στις 22.00, η ΕΡΤ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της δημοκρατίας», ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση στο στούντιο με τον δημιουργό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος