Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών η έρευνα για τον θάνατο 3 παιδιών στην Πάτρα – Καρδιολόγος μιλά για εξειδικευμένες εξετάσεις (video)

Η υπόθεση πέρασε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και πλέον οι ιατρικοί φάκελοι για τα τρία αδερφάκια στην Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα τριών ετών θα διερευνηθεί με κύκλο μαρτύρων όπως ιατροδικαστές, παιδίατροι, εργαζόμενοι σε κέντρα περίθαλψης, αλλά και συγγενείς με τελευταίους τους γονείς των παιδιών. Το κυρίαρχο ερώτημα είναι αν κατέληξαν από παθολογικά αίτια και για κάθε θάνατο υπάρχει ήδη δικογραφία.

Για τις επιπλέον εξετάσεις και την έρευνα αστυνομικών, εισαγγελικών αρχών και ιατροδικαστικών υπηρεσιών στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στην ΕΡΤ ο Σπύρος Παπαϊωάννου, Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

“Είναι πολύ λεπτό το θέμα. Έχει εμπλακεί ο Εισαγγελέας. Από την στιγμή που υπάρχει αυτή η εμπλοκή, ενδεχομένως να χρειάζονται κάποιες πολύ εξειδικευμένες εξετάσεις που αφορούν τον γενετικό έλεγχο, τον έλεγχο DNA, το οποίο πιθανώς θα συσχετιστεί με την υπόθεση”, δήλωσε ο κ. Παπαϊώάννου για την υπόθεση με τα τρία κορίτσια στην ίδια οικογένεια που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μόλις τρία χρόνια στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, “μπορούν να γίνουν κάποιες εξετάσεις που θα δώσουν κάποια περεταίρω στοιχεία. Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε την τελική έκβαση αυτών των ερευνών και από εκεί και έπειτα θα συζητήσουμε κάποια πράγματα. Σίγουρα κάποιος μπορεί να σκεφτεί κάποια νοσήματα, αλλά αυτή την στιγμή να κάνουμε υπομονή από σεβασμό στην οικογένεια”.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος