Εργατικό δυστύχημα στον Ασπρόπυργο

Array

«Ένα νέο εργατικό ατύχημα στην εταιρεία ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΒΕ- Χαλυβουργικά προϊόντα έγινε χθες Τετάρτη 21/09/2009 κατά την διάρκεια επισκευής από εργολαβικό συνεργείο», αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας και Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργαζόμενος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια εργασιών στη σκεπή του κτηρίου που βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, πέφτοντας από ύψος περίπου εννέα μέτρων.

Επίσης το ΕΚΕΔΑ επισημαίνει πως: «Ο μακρύς κατάλογος των εργατικών ατυχημάτων στο Θριάσιο Πεδίο δεν έχει τέλος. Επειδή το ισχυρότερο δικαίωμα είναι το δικαίωμα στη ζωή, οι εργαζόμενοι μοχθούν για να βγάλουν ένα υποτυπώδες μεροκάματο και να επιστρέψουν σώοι και αβλαβείς στο σπίτι τους και την οικογένειά τους.

Για να μην θρηνούμε καθημερινά θύματα στους εργασιακούς χώρους πρέπει να γίνονται έλεγχοι από το ΚΕΠΕΚ και το ΣΕΠΕ όσο το δυνατόν συχνότερα. Η αλυσίδα των εργατικών ατυχημάτων στο Θριάσιο Πεδίο πρέπει να σπάσει για να μην μετράμε κάθε τόσο και ένα νεκρό συνάδελφο.

Το ΕΚΕΔΑ αναμένει να επιδοθούν ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν, για αυτό και θα παρακολουθεί τις διαδικασίες και θα παρεμβαίνει όπου χρειαστεί. Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος