Έρευνες για την ενέδρα θανάτου κατά 39χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα – Τι “βλέπουν” οι Αρχές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση της αστυνομίας για το αιματηρό περιστατικό με έναν νεκρό σημειώθηκε χθες βράδυ, στον Άγιο Παντελεήμονα. Το θύμα, που είναι 39χρονος άνδρας Αλβανικής υπηκοότητας, τραυματίστηκε θανάσιμα από τέσσερις πυροβολισμούς στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, με 9αρι πιστόλι ενώ βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο καφετέριας, στην οδό Λιοσίων.

Η εκτέλεση του 39χρονου έγινε σε ώρα αιχμής την ώρα που πολλοί άνθρωποι βρίσκονταν στη γύρω περιοχή. Ο άνδρας εταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο Toyota Yaris και διέφυγαν.

Μετά το περιστατικό στην περιοχή έσπευσε δύναμη ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ, υπό το φόβο έντασης λόγω του μεγάλου εκνευρισμού φίλων και συγγενών του, ενώ ήρθαν και δυνάμεις των ΜΑΤ χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν.
Κατά τις πληροφορίες ο 39χρονος ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού και παλιός γνώριμος της ΕΛΑΣ. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών

Από τον τόπο του εγκλήματος περισυνελλέγησαν κάλυκες και οπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος τα οποία εξετάζονται από τις αρχές ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις καθώς την ώρα της δολοφονίας υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στο σημείο.

Ρεπορτάζ Κ. Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος