Επίθεση στον καθηγητή Βασιλακόπουλο: «Πρέπει να τηρούνται τα μέτρα για να μη χάνουμε ανθρώπους»

«Ζητήσαμε να γίνει έλεγχος πιστοποιητικών υγειονομικής ασφάλειας και με πέταξαν έξω», είπε χθές το βράδυ στην ΕΡΤ ο  Θεόδωρος Βασιλακόπουλος που μαζί με 20-25 πνευμονολόγους έγινε στόχος του ιδιοκτήτη και του γιου του. Ο δήμαρχος Καλαμπάκας ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ταβέρνας. «Ελπίζω ότι δεν απειλείται η ζωή μου», είπε ο καθηγητής μιλώντας το πρωί στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Aπό τον περασμένο Ιούλιο ο καθηγητής είχε δηλώσει στην ΕΡΤ ότι  γίνεται καθημερινά στόχος απειλών, για τις θέσεις που έχει υπέρ του εμβολιασμού.

«Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές» δήλωσε σήμερα ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μία μέρα μετά τον προπηλακισμό.

«Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger Βασιλακόπουλε ψόφα. Έχουμε ξεφύγει» δήλωσε ο καθηγητής  μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Σε μια δημοκρατία, υπογράμμισε, όταν δεν μάς αρέσει ένας νόμος ζητάμε από την κυβέρνηση να τον αλλάξει ή ψηφίζουμε άλλη κυβέρνηση δεν μπορούμε να έχουμε α λα καρτ εφαρμογή» τόνισε, με αφορμή τη δήλωση του ιδιοκτήτη ταβέρνας πως «δεν θα μου πεις εσύ τις θα κάνεις στο μαγαζί μου.

Τα μηνύματα «Βασιλακόπουλε ψόφα»

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος πρόσθεσε ότι πρόκειται και για αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς άλλος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή που έκανε έλεγχο χάνει πελάτες γιατί δεν μπαίνουν ανεμβολίαστοι και πάνε στο διπλανό μαγαζί που δεν κάνει έλεγχο. «Πρέπει να τηρούνται τα μέτρα για να μη χάνουμε ανθρώπους» ήταν η έκκληση του καθηγητή πνευμονολογίας.

Ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος υποστήριξε πως ήταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του που του επιτέθηκαν, ενώ έσκισαν το πουκάμισο και ενός συναδέλφου του. Ο κ. Βασιλακόπουλος σημείωσε πως η παράκληση, προς εκείνους, για έλεγχο έγινε με πολλή ευγένεια. Μάλιστα ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα δέχεται και απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δέχομαι μηνύματα ακόμη και για τη νεκρή μητέρα μου, ενώ με απείλησαν να μου κάψουν και το αυτοκίνητο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος