Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το 4χρονο κοριτσάκι που δέχτηκε επίθεση από άγριο ζώο σε πάρκο της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.
Ο δήμος Παύλου Μελά, με ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις βραδινές ώρες, ενώ δείγμα με γεννητικό υλικό από το ύφασμα των ρούχων του κοριτσιού έχει σταλεί στα εργαστήρια του τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί αν τελικά το μικρόσωμο ζώο ήταν τσακάλι.
Την ίδια ώρα, αγέλη με τσακάλια εντοπίστηκε από υπαλλήλους εταιρίας φύλαξης -όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι-και σε περιοχή της Θέρμης με τους επιστήμονες να συνιστούν ψυχραιμία.
Οι περιαστικοί δήμοι της Θεσσαλονίκης ζητούν από το Δασαρχείο και τις περιβαλλοντικές οργανώσεις να ληφθούν μέτρα εντοπισμού και απώθησης των άγριων ζώων από τις κατοικημένες περιοχές
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΙΜΟΣ ΦΑΚΑΛΗΣ,
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος