Επίθεση με βιτριόλι: Τα λόγια πόνου της Ιωάννας “Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;” (video)

Λίγες μόλις ημέρες πριν αρχίσει η δίκη για την υπόθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα με λόγια πόνου αποκαλύπτει η ίδια  το πρόσωπό της μετά την επίθεση.

Δεκαέξι μήνες μετά τη σοκαριστική επίθεση σε βάρος της, η Ιωάννα κοινοποίησε δύο φωτογραφίες στα social media με ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

Έγραψε συγκεκριμένα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σε αυτό το μήνυμα: «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος.”. Έκλεισε το μήνυμα λέγοντας “Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;” γράφοντας και την ημερομηνία 15/9, που θα ξεκινήσει και το δικαστήριο.

Λίγες μέρες πριν από τη δίκη, τίθεται πάλι από την πλευρά της το θέμα συνεργού στην επίθεση εναντίον της. Το υποστηρίζουν τόσο οι δικηγόροι της όσο και η ίδια με αναρτήσεις της. Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν μεγάλη έρευνα. Έχουν συμπεριληφθεί στοιχεία στη δικογραφία που δείχνουν παρακολουθήσεις, τον τρόπο που έψαχνε να βρει η κατηγορούμενη το βιτριόλι μέσα από το internet. Στο στόχαστρο μπήκαν και δύο πρόσωπα, που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχουν αποδείξεις για την εμπλοκή τους, παρά μόνο κάποιες ενδείξεις.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος