Επίθεση με βιτριόλι: Μήνυμα ελπίδας & θάρρους από την Ιωάννα

Δεκαέξι μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τον Γολγοθά που ανεβαίνει και τα επώδυνα χειρουργεία στα οποία πρέπει να υποβληθεί τα επόμενα δέκα χρόνια. Τα λόγια της, μήνυμα ελπίδας και θάρρους: «Έχω καταλάβει ότι όταν μοιράζεσαι αγάπη, συμπόνια και βοηθάς τον συνάνθρωπό σου, γίνεσαι πιο πλούσιος…».
Η αγάπη και η συμπαράσταση του κόσμου, δίνει κουράγιο στην Ιωάννα, για να αντέξει τον σωματικό και ψυχικό πόνο που βιώνει από την ημέρα της επίθεσης και παρόλο που το βιτριόλι που της έριξε μια γυναίκα, έκαψε το όμορφο πρόσωπό της, στέλνει μήνυμα αγάπης και στήριξης στις γυναίκες, δείχνοντας για ακόμη μια φορά, το μεγαλείο της ψυχής της..

«Παρόλο που το έπαθα από μια γυναίκα, εξακολουθώ να πιστεύω στις γυναίκες, στις δυνατότητές μας και στην ευαισθησία μας… Κι αν εκπαιδευθούμε και δείξουμε εμπιστοσύνη η μία στην άλλη, τα πράγματα στην κοινωνία μας θα ήταν πολύ καλύτερα», τόνισε η Ιωάννα, στην πρώτη της συνέντευξη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

H Ιωάννα μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της, όταν αντίκρισε για πρώτη φορά τις φωτογραφίες με το πρόσωπό της μετά τα πρώτα χειρουργεία.

«Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα και δυστυχώς είναι αυτές οι φωτογραφίες που με κάνουν να συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να είμαι όπως ήμουν…» δήλωσε η Ιωάννα.

Ο Γολγοθάς για την Ιωάννα δεν έχει τελειώσει… Έχει μπροστά της ακόμα δέκα χρόνια με επώδυνες επεμβάσεις…

Ωστόσο, δηλώνει ότι θα είναι παρούσα σε κάθε δικαστήριο που θα ακολουθήσει περιμένοντας τη στιγμή που η κατηγορούμενη θα την κοιτάξει στα μάτια και θα απαντήσει στο ερώτημά της… Γιατί;

Επιμέλεια: Ειρήνη Βασάλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος