Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Προθεσμία για την Τρίτη (5/3) στον 42χρονο – Τι έσωσε από μοιραίο χτύπημα την 22χρονη

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (5/3) στον εισαγγελέα πήρε ο 42χρονος Ιρακινός που χθες νωρίς το απόγευμα σε κατάσταση παραφροσύνης επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη στην Ερμού, καταφέροντάς της δύο χτυπήματα στην ωμοπλάτη. Ένα σακίδιο που είχε στην πλάτη η νεαρή γυναίκα φαίνεται ότι την προστάτεψε από μοιραίο για τη ζωή της χτύπημα. Ενδεχομένως να χρειαστεί πραγματογνωμοσύνη και από ψυχίατρο ο Ιρακινός, καθώς όπως είπε στους περαστικούς «επιτέθηκε στην γυναίκα γιατί νόμιζε ότι είναι κατάσκοπος που τον παρακολουθούσε».

Σε χειρουργική επέμβαση, στο θώρακα, υποβλήθηκε η 22χρονη. Πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς της, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης την είχε χτυπήσει με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα.

Η 22χρονη έφθασε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της και οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί πνευμοθώρακα (το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα) ενώ είχε και ένα σπασμένο πλευρό.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος