Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Άφαντη η 38χρονη, ίσως παραδοθεί σήμερα – Μάχη να σωθεί το αριστερό μάτι του 36χρονου

Array

Άφαντη παραμένει η 38χρονη που πέταξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της σε ξενοδοχείου του Ηρακλείου Κρήτης.

Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ και περιέγραψε όσα συνέβησαν τα ξημερώματα τα Σαββάτου. Όπως υποστηρίζει ο 36χρονος την απειλούσε και την πίεζε συνεχώς με αποτέλεσμα, όπως είπε, το μοιραίο βράδυ να θολώσει.

Η 38χρονη είναι σε διαπραγματεύσεις με δικηγόρους και της Αθήνας και του Ηρακλείου για να παραδοθεί ενδεχομένως και σήμερα (24/10). Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στο Αρκαλοχώρι αλλά και σε άλλα μέρη της Κρήτης. Το αυτόφωρο έληξε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (23/10) και δεν έχει ακόμα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου που νοσηλεύεται στο Θράσιο

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσηλεύεται ο 36χρονος, με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για να το αν θα σωθεί το αριστερό του μάτι. Έχει εκτεταμένα βαριά εγκαύματα σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντπίζεται στο αριστερό μάτι και την καρωτίδα του.

Σήμερα (24/10) θα γίνει ιατρικό συμβούλιο για να καθοριστεί το πλάνο των χειρουργικών επεμβάσεων που πρέπει να ακολουθηθούν τις επόμενες μέρες.

Ρεπορτάζ: Φανή Καλαθάκη, Άτζελα Ζούγρα, ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος