Επίσκεψη Τσίπρα στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Δέλτα Φαλήρου επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά, και τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε στα τρία συνιστώντα έργα, τις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης, και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, όπου διαπίστωσε τον αριστουργηματικό χαρακτήρα των εγκαταστάσεων, τόσο από αρχιτεκτονικής άποψης όσο και σε σχέση με την περιβαλλοντική διαχείριση των εγκαταστάσεων και την ενσωμάτωση μοναδικών στην Ευρώπη καινοτομιών.

Το Κέντρο Πολιτισμού πρόκειται να παραδοθεί στους ωφελούμενους φορείς και το κοινό μέσα στην Άνοιξη καθώς οι εργασίες του βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, “πρόκειται για μια πολύ σημαντική και γενναιόδωρη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς τον Ελληνικό Λαό και το Ελληνικό Δημόσιο στην κτήση και τη διαχείριση των οποίων θα περιέλθει το Κέντρο Πολιτισμού μετά την ολοκλήρωσή του”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος