Επιχείρηση εντοπισμού 17χρονου στη θαλάσσια περιοχή της Ικαρίας (videο)

Αγνοείται από το απόγευμα της 20ης Ιουλίου 17χρονος που κολυμπούσε μαζί με φίλο του, συνομήλικο, στη θαλάσσια περιοχή Κυπαρίσσι της Βορείου Ικαρίας. Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει έντονος κυματισμός και 7 μποφόρ εδώ και δύο σχεδόν μήνες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι δύο φίλοι δυσκολεύτηκαν να βγουν στην παραλία, ο ένας τα κατάφερε (βρίσκεται στο νοσοκομείο του νησιού και είναι καλά στην υγεία του), ο 17χρονος όμως δεν τα κατάφερε και πολύ γρήγορα χάθηκε από τα μάτια και των άλλων λουόμενων που έσπευσαν για βοήθειαΕπιχείρηση εντοπισμού 17χρονου στη θαλάσσια περιοχή της Ικαρίας (videο).

Στις έρευνες συμμετέχει το Λιμενικό Σώμα με το Λ.Σ. 930 ένα αλιευτικό και η Πολεμική Αεροπορία με 1 ελικόπτερο το οποίο λίγο πριν τις 23:30 αποχώρησε, την ίδια ώρα σταμάτησε και το πλωτό του Λιμενικού. Επίσης οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής είναι ακροβολισμένοι σε μεγάλη ακτίνα της ακτογραμμής συμμετέχοντας στις έρευνες για τον εντοπισμό του 17χρονου. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα 21/7 από τις 6 το πρωί το σκάφος του Λιμενικού βρίσκετε ανοιχτά του Ευδήλου. Στης 7 το πρωί ήρθε ένα ελικόπτερο και έκανε ένα μισάωρο πτήση και μετά έφυγε. Το πρωί έπεσαν δύτες αλλά δεν μπορούν να έχουν καθαρή εικόνα το βυθού και της βραχώδης ακτογραμμής λόγω της θολούρας από την κακοκαιρία και τα θαλάσσια ρεύματα. Οι προσπάθειες συνεχίζονται …
Επιχείρηση εντοπισμού 17χρονου στη θαλάσσια περιοχή της Ικαρίας (videο)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος