Δύο ελαφρά τραυματίες από την υποχώρηση τμήματος γέφυρας στα Μέγαρα – Ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού

Array

Υποχώρησε τμήμα γέφυρας στα Μέγαρα, την ώρα που γίνονταν εργασίες συντήρησης και επισκευής με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εργάτες, ευτυχώς ελαφρά.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης (20/9) στην γέφυρα Καρδατά που βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό στο ύψος της Νέας Περάμου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού για το συμβάν στη γέφυρα Καρδατά στα Μέγαρα, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών κατεδάφισης, το πρωί της Τρίτης (20/9) δύο χειριστές μηχανήματος έργου τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν ένα μηχάνημα υποχώρησε μαζί με τμήμα της υπό κατεδάφιση πλάκας.

Οι εργασίες κατεδάφισης και ανακατασκευής της γέφυρας έχουν διακοπεί προσωρινά έως ότου διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.
Η Ολυμπία Οδός παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας τους και εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην εργασία τους.

Η γέφυρα οποία είναι κλειστή εδώ και δύο χρόνια λόγω εργασιών συντήρησης από το Υπουργείο Υποδομών, δήλωσε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης. Όπως είπε ο κ. Σταμούλης ανετράπησαν δυο βαρέα μηχανήματα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι δυο χειριστές τους, ενώ ο ένας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Αττικό νοσοκομείο για να του παρασχεθεί ιατροφαρμακευτική βοήθεια.

Ο αντιδήμαρχος Μεγαρέων Κωνσταντίνος Φυλακτός, η γέφυρα αυτή είναι κατασκευασμένη από το 1961 και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες κατεδάφισής της ώστε να φτιαχτεί νέα στη θέση της. Μάλιστα είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και ήταν ανοιχτή για δυο μήνες λόγω καλοκαιριού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος