Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας στο φοιτητικό συλλαλητήριο

Array

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας στο φοιτητικό συλλαλητήριο κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πάνω από 500 φοιτητές είχαν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια οι οποίοι όταν οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους οριοθετήσουν σε μια λωρίδα του δρόμου, αντέδρασαν πετώντας διάφορα αντικείμενα κατά των αστυνομικών, που απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας στο φοιτητικό συλλαλητήριο
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

«Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε πορεία φοιτητών σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό φοιτητών. Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν με δακρυγόνα, γκλομπ και με την αστυνομική αύρα (!!!) να εμποδίσουν τη διαδήλωση των φοιτητών» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΚΝΕ.

Σημειώνεται ότι νέα επεισόδια εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου και εντός του campus του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αποσπάστηκε από τον κύριο όγκο της πορείας που κατέληξε εντός του ΑΠΘ και επιτέθηκε με πέτρες στις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος