Ένθετο Τουρισμός: Το νέο βίντεο για την «Αθηναϊκή Ριβιέρα»

Στο ένθετο για τον Τουρισμό του ΕΡΤΝΕWS βλέπουμε το νέο βίντεο από τη Μarketing Greece που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την AEGEAN, για την ανάδειξη των εμπειριών που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας.

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ του ΕΡΤNEWS


Λίμνη Πλαστήρα – Ιδανική για δραστηριότητες βουνού

Ένα μικρό θαύμα του ανθρώπου και της φύσης βρίσκεται στη Θεσσαλία. Η λίμνη Πλαστήρα, η λίμνη των τεσσάρων εποχών, πλαισιώνεται με εντυπωσιακό τρόπο από τις ελατοσκέπαστες κορυφές των Αγράφων και προσφέρει διακοπές με ποδήλατο, καγιάκ, υδροποδήλατα, σπορ βουνού, ιππασία και 4Χ4καθώς και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων. Αποτελεί μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία για τον ταξιδιώτη που επιλέγει να την επισκεφθεί. 

Τουριστική ανάπτυξη και τοπικά προϊόντα

Τα προϊόντα κάθε τόπου μπορούν να προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη και να αποτελέσουν μοχλό τουριστικής ανάπτυξης για την τοπική κοινωνία. Συνδέουν τον τουρισμό με την ανάπτυξη της περιοχής και της δίνουν προστιθεμένη αξία, προσδίδοντάς της μοναδικά χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες και αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες ειδικού ενδιαφέροντος. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια αποτελούν ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής ενός προορισμού για τους ταξιδιώτες. 


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος