Ένθετο Τουρισμός: Οι ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας φέρνουν την τουριστική άνοιξη

Ένα φυσικό φαινόμενο, μοναδικό στην ελληνική ύπαιθρο, με ανυπέρβλητη ομορφιά και μεγάλη απήχηση στους ταξιδιώτες, ένα εντυπωσιακό σκηνικό εφάμιλλο των ανθισμένων κερασιών της Ιαπωνίας. Οι ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας προσελκύουν κάθε χρόνο εκατοντάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που φτάνουν στην περιοχή για να θαυμάσουν αλλά και να φωτογραφίσουν τα οκτώ και πλέον δισεκατομμύρια λουλούδια που ανθίζουν κάθε χρόνο στον εύφορο κάμπο της Ημαθίας, βάφοντας με ροζ χρώμα την Άνοιξη.

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ του ΕΡΤNEWS:

Ο ιατρικός τουρισμός και οι προοπτικές του στην Ελλάδα: Ο Ιατρικός Τουρισμός αποτελεί παγκοσμίως μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες αγορές, που συνδυάζει τις υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες με την απόλαυση της τουριστικής εμπειρίας. Πρόκειται για μια μορφή τουρισμού με μεγάλες προοπτικές για τη χώρα μας, αφού η Ελλάδα θεωρείται ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς του είδους και παράλληλα αποτελεί ένα σημαντικό μελλοντικό κεφάλαιο για την εγχώρια οικονομία, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει αξιοποιηθεί επαρκώς.

Το ελατοσκέπαστο χωριό της Ευρυτανίας με τη μοναδική θέα: Ένα από τα πιο ανέγγιχτα και αυθεντικά χωριά της Ευρυτανίας. Ένας τόπος παρθένος, αληθινός, μακριά από τον θόρυβο του μαζικού τουρισμού, με υπέροχη θέα, ιστορία κι εντυπωσιακή φύση. Ο λόγος για το Κλαυσί, το παραδοσιακό χωριουδάκι, μόλις μια ανάσα από το Καρπενήσι.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος