Ένθετο Τουρισμός: Λαλάδες, το κόκκινο χαλί της Χίου

Είναι υπέροχες, είναι κατακόκκινες και φυτρώνουν κάθε Άνοιξη στη μυροβόλο Χίο.

Οι περίφημες λαλάδες- οι άγριες τουλίπες που φυτρώνουν στο νησί – έβαψαν και φέτος κόκκινους τους αγρούς κι άπλωσαν το πιο ξεχωριστό φυσικό χαλί. Επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και ολόκληρου του κόσμου μαγεύονται από την εντυπωσιακή εικόνα και τη μοναδικότητά τους και φτάνουν στη Χίο, για να τις φωτογραφήσουν και να τις θαυμάσουν από κοντά.

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ του ΕΡΤNEWS:

Ηράκλειο: Σε υψηλό επίπεδο οι κρατήσεις για το Πάσχα: Το Πάσχα πλησιάζει και οι κρατήσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης αυξάνονται μέρα με την ημέρα, με πολλά καταλύματα όμως να μην έχουν ανοίξει ακόμα. Για φέτος πάντως η αίσθηση είναι ότι αναλογικά με την εποχή η τουριστική κίνηση θα είναι τελικά ιδιαιτέρως αυξημένη, καθώς ο κόσμος αναζητά πλέον συνεχώς ευκαιρίες για να ταξιδέψει. 

Λίμνη Λούρου: Το κρυμμένο διαμάντι της Ηπείρου: Μια μικροσκοπική υδάτινη αγκαλιά με βαθυγάλανο χρώμα, ένα κρυφό στολίδι, που απέχει μόλις 30 λεπτά από την πόλη των Ιωαννίνων. Πρόκειται για την λίμνη των πηγών Λούρου, την παραδεισένια μυστική λίμνη, της οποίας το επίσημο όνομα είναι Βηρός, αλλά οι ντόπιοι και οι ταξιδιώτες που την ανακαλύπτουν, την ξέρουν ως… «η γαλάζια λίμνη».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος