Ένθετο Τουρισμός: «Ελληνικό πρωινό» – Υπογραφή τοπικού συμφώνου πρότυπου πρωινού με Χίο, Κάρπαθο και Κάσο



Το «Ελληνικό Πρωινό» προχωρά στη νέα εποχή του. Το καινοτόμο πρόγραμμα του ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, για την προώθηση των παραδοσιακών προϊόντων, γεύσεων και συνταγών στο πρωινό που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της χώρας, αναβαθμίζεται.

Σχεδιάζονται νέες δράσεις εξωστρέφειας και υπογράφονται νέα σύμφωνα για την επέκτασή του σε όλο και περισσότερα ξενοδοχεία.


Πρόκειται για ένα βιωματικό προϊόν που εμπλουτίζει τις υπηρεσίες που παρέχουν τα ξενοδοχεία και αποτελεί βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον ελληνικό τουρισμό, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας στον εντεινόμενο παγκόσμιο ανταγωνισμό. Με την υπογραφή των νέων Συμφώνων, το «Ελληνικό Πρωινό» περνά στην επόμενη μέρα, με τα νέα Τοπικά Πρότυπα, να αποτελούν τον πρεσβευτή της μοναδικότητας της τοπικής γαστρονομίας.

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ του ΕΡΤNEWS:

Συνεργασία Ελλήνων και Τούρκων για την ενίσχυση του τουρισμού

H Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου, στοχεύοντας στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την αγορά της Τουρκίας υποδέχθηκε 81 φιλοξενούμενους, στην πλειονότητά τους τουριστικούς πράκτορες, που δραστηριοποιούνται σε όλες τις περιοχές της γειτονικής χώρας. Οι τουριστικοί πράκτορες φιλοξενήθηκαν για λίγες μέρες στο νησί της Σάμου και εκτός από περιοδείες και ξεναγήσεις, το πρόγραμμά τους περιελάμβανε συμμετοχή σε ειδικές δράσεις προώθησης τουριστικού προϊόντος, με έμφαση στις ειδικές μορφές τουρισμού.

 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος