Ένθετο Παραγωγή: Διπλάσια η ενίσχυση για νέους αγρότες και κτηνοτρόφους

Τις 14.000 φτάνουν πλέον οι δικαιούχοι του προγράμματος Νέων Αγροτών με την ένταξη άλλων 3.400 ατόμων. Το πρόγραμμα έχει αναπτυξιακή διάσταση και στοχεύει όχι μόνο στη δημογραφική ανανέωση, αλλά και στη στήριξη όσων πραγματικά θέλουν να επενδύσουν στον αγροτικό χώρο. Διπλάσια είναι η ενίσχυση των νέων γεωργών και κτηνοτρόφων σε σχέση με το προηγούμενο πρόγραμμα. Μιλά στην κάμερα του ERTNEWS o υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Στύλιος.

Δείτε ακόμα στη Ειδική Έκδοση για την Παραγωγή και τους αγρότες:

– Η κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης αποτελεί τη δημοφιλέστερη ίσως ποικιλία που καλλιεργείται σε περιοχές της Μακεδονίας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Φλώρινας. Βάρος ρίχνεται και στη μεταποίηση της πιπεριάς, ενώ καινοτόμα προϊόντα με αυτήν, κατέχουν ήδη τη δική τους θέση στο γαστρονομικό χάρτη της χώρας.

– Θεωρείται το νέο υπερφρούτο…και έχει αρχίσει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των αγροτών και στη χώρα μας. Ο λόγος για την αρώνια που αναδύεται με γοργούς ρυθμούς χάρη στην ξεχωριστή της γεύση και την υψηλή διατροφική της αξία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος