Πάνω σε νέες γεύσεις τυριών με τις προσμίξεις βοτάνων, μπαχαρικών ακόμη και αλλαντικών πειραματίζονται οι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Τυρί με σοκολάτα, με προσούτο, ακόμη και με τριβόλι, το βότανο «βιάγκρα» της φύσης.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ
Δείτε ακόμα στο ένθετο για τη ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΡΤNEWS
Μελλοντικοί αγρότες εκπαιδεύονται στην ευφυή γεωργία
Μονόδρομο αποτελεί σύμφωνα με τους ειδικούς, η ευφυής γεωργία, για τη μείωση του κόστους παραγωγής και τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων. Γι’ αυτό και οι μελλοντικοί αγρότες, που φοιτούν στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσαν να μην εκπαιδεύονται στις νέες τεχνολογίες.
Δημιουργία πιλοτικών αγρών σε Ανατ. Μακεδονία και Θράκη
Μια ακτινογραφία του πρωτογενούς τομέα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βρίσκεται σε εξέλιξη. Αγρότες, Περιφέρεια και Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μελέτη με στόχο την ανάδειξη όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής, τη βελτίωση της παραγωγής, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την προώθηση των προϊόντων στις αγορές.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος