Κορυφαίο σημείο συνάντησης για τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών αποτέλεσε και φέτος η διεθνής έκθεση Food Expo. Εκατοντάδες εκθέτες Έλληνες και ξένοι έδωσαν το παρόν. Οι χιλιάδες επισκέπτες είδαν από κοντά ένα πανόραμα από ποιοτικά και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα, ενώνέοι εξαγωγικοί δρόμοι άνοιξαν για τις ελληνικές παραγωγικές εταιρίες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Δείτε ακόμη στο ένθετο για τη ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΡΤNEWS:
Καινοτόμο προϊόν το τσίπουρο Τυρνάβου με μαστίχα Χίου
Στον ίδιο χώρο με τη Food Expo πραγματοποιήθηκε και η «Διεθνής Έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων Οινοτέλεια». Οι επισκέπτες μπόρεσαν να βρουν πάνω από 2.000 ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, εγχώρια και διεθνή κρασιά, ιδιαίτερες και σπάνιες ποικιλίες, παραδοσιακά αποστάγματα και τις σύγχρονες εκδοχές τους. Βάρος στην εξωστρέφεια δίνουν οι ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις και με όχημα την ποιότητα μετέχουν σε διεθνείς εκθέσεις επιστρατεύοντας καινοτόμα προϊόντα τους. Όπως το ΠΓΕ Τσίπουρο Τυρνάβου με μαστίχα Χίου.
Η επιτυχία του Αγροτικού Αμπελουργικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού «Vaeni Νάουσα»
Και από τον Τύρναβο στη Νάουσα στον Αγροτικό Αμπελουργικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό VAENI. Η ποικιλία ξινόμαυρο κυριαρχεί στην περιοχή. Είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παγκοσμίως. Οι αμπελουργοί περήφανοι για τα ποιοτικά κρασιά τους σας προσκαλούν να τα δοκιμάσετε και, όπως λένε, θα σας κερδίσουν σίγουρα με την πρώτη γουλιά χάρη στην απαράμιλλη γεύση και τα αρώματάτους.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος