Ενώνουν δυνάμεις σε διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο Κερατσίνι

Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Π.Γ.Ν. «Αττικό», οργανώνει Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Νοεμβρίου 2021 στην Πλατεία Κύπρου (έναντι Δημαρχείου Κερατσινίου).

Ενώνουν δυνάμεις σε διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο ΚερατσίνιΣτη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην κινητή μονάδα “Οδυσσέας” του Οργανισμού “το Χαμόγελο του Παιδιού” υπό τον έλεγχο και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης της μετάδοσης του covid-19.

Η αιμοδότηση μπορεί να πραγματοποιηθεί 2 ημέρες μετά τον εμβολιασμό με οποιοδήποτε εμβόλιο κατά του covid-19, καθώς και 1 μήνα μετά από αρνητικό τεστ σε περίπτωση νόσησης από κορονοϊό.
Για την αποφυγή συνωστισμού η συμμετοχή θα γίνει μόνο κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού. Για την δήλωση ενδιαφέροντος και το κλείσιμο ραντεβού οι αιμοδότες μπορούν να επικοινωνούν από 25/10 στο παρακάτω τηλέφωνο: 210 4615337- ώρες επικοινωνία: 10:00- 14:00

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος