Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος για νέα κατάθεση

Σημαντικά ευρήματα, φαίνεται να έχει στα χέρια της η αστυνομία, ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη Καρολάιν μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.

Για περαιτέρω εξηγήσεις εκλήθη σήμερα το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος βρέθηκε στην Αλόννησο, για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του.

Κλιμάκιο του τμήματος της Δίωξης Ανθρωποκτονιών βρέθηκε στο νησί και κάλεσε τον σύζυγο της 20χρονης να δώσει νέα κατάθεση, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία προέρχονται από τεχνικές αναλύσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της αστυνομίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκονται κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι και την ώρα θανάτου της άτυχης κοπέλας. Παράλληλα, έχει κληθεί για να καταθέσει για την υπόθεση ένα ακόμη άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε ότι η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της και αναμένονται εξελίξεις και εκπλήξεις άμεσα, κάνοντας λόγο και για συλλήψεις.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος