ΕΛΤΑ Courier: Δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Πάσχα

Σειρά δράσεων για τη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών που έχουν ανάγκη υλοποιήθηκαν από την ΕΛΤΑ Courier το Πάσχα.

Η ΕΛΤΑ Courier σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι: “συνεχίζοντας τη διαχρονική στήριξή της στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προχώρησε στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τους εργαζόμενους της εταιρείας, με σκοπό να διοχετευθούν στα παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, στα κεντρικά της εταιρείας, συγκεντρώθηκαν 16 δέματα με δεκάδες είδη πρώτης ανάγκης όπως προϊόντα βρεφικής φροντίδας, βρεφικές τροφές και γάλατα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, προϊόντα καθαρισμού και πολλά ακόμη, τα οποία απεστάλησαν στον Οργανισμό, προκειμένου να διαμοιραστούν στα σπίτια που εντάσσονται σε αυτόν.

Παράλληλα, η ΕΛΤΑ Courier, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Οργανισμού, δημιούργησε και σχεδίασε μοναδικές Πασχαλινές λαμπάδες και κάρτες, οι οποίες μοιράστηκαν στους συνεργάτες και εταιρικούς πελάτες της, παροτρύνοντάς τους να στηρίξουν με τη σειρά τους τον Οργανισμό στα πλαίσια των εορτών του Πάσχα. Οι δημιουργίες αυτές, στάλθηκαν επιπλέον σε bloggers & influencers για να κινητοποιήσουν ακόμη περισσότερο το κοινό στα social media σε ό,τι αφορά τη λειτουργία, τις ανάγκες και το έργο του Οργανισμού.

Η ΕΛΤΑ Courier στηρίζει με κάθε τρόπο τη δράση του Οργανισμού, που εδώ και 25 χρόνια αγκαλιάζει κάθε παιδί που έχει ανάγκη. Βρίσκεται πάντα δίπλα του, ενισχύοντας το έργο του αλλά και βοηθώντας έμπρακτα τους μικρούς του ήρωες να έχουν πάντα το «χαμόγελο» που τους αξίζει”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος