EΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ: Να γίνει πλήρης έρευνα για το εργατικό δυστύχημα στο Ξυλόκαστρο

Array

Στο εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο Ξυλόκαστρο αναφέρεται η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά – EΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, ζητώντας πλήρη έρευνα, με κίνητρό της το γεγονός ότι το θύμα ήταν μέλος της της συγκεκριμένης κοινότητας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Χθες, Κυριακή 8 Ιανουαρίου, έχασε τραγικά την ζωή της μια εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμο Ξυλοκάστρου, όταν διερχόμενο Ι.Χ. έπεσε πάνω της υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Η 45χρονη Ε.Κ. ήταν μητέρα πέντε παιδιών και μέλος της κοινότητάς μας. Σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστικών φορέων της περιοχής, η άτυχη γυναίκα ήταν ανασφάλιστη και εργαζόταν στον Δήμο με καθεστώς “μαύρης εργασίας.

Η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά “ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ” σύσσωμη εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης Ε.Κ.
Όσο για τα αίτια του δυστυχήματος αλλά και τις σοβαρές καταγγελίες των συνδικαλιστικών φορέων για το καθεστώς εργασίας της εκλιπούσας, απαιτούμε να διερευνηθούν σε βάθος και δίχως υπεκφυγές από τις αρμόδιες υπηρεσίες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος