Βρέθηκαν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα σχεδόν όλα τα διαβατήρια που είχαν κλαπεί στις 15/5/23 από όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ τα διαβατήρια εντόπισε χθες αργά το βράδυ εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων και στην συνέχεια ειδοποίησε την ‘Αμεση Δράση.
Συνολικά βρέθηκαν 80 από τα 81 διαβατήρια που είχαν κλαπεί.
Υπενθυμίζεται ότι έχει συλληφθεί για την υπόθεση ένας 54χρονος αλλοδαπός, που ήταν αυτός που αφαίρεσε τις δύο τσάντες με τα διαβατήρια, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα στην συνέχεια τα πούλησε σε δύο αλλοδαπούς σε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα.
Συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο αλλοδαπών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης: Μία σύλληψη για τα 81 κλεμμένα διαβατήρια από την Καλλιθέα
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος