ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία του 23χρονου που είχε αποπειραθεί να βιάσει 69χρονη στον Ωρωπό

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την ΕΛΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 23χρονου που είχε συλληφθεί το βράδυ της 9ης Ιουνίου 2023 για την απόπειρα βιασμού 69χρονης στη Σκάλα Ωρωπού.

Πρόκειται για τον Ishaq Adil του Shahzad και της Zatoon, γεννηθέντα την 4-11-2000 στο Πακιστάν.

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία του 23χρονου που είχε αποπειραθεί να βιάσει 69χρονη στον Ωρωπό

Στόχος της δημοσιοποίησης των στοιχείων του, που έγινε κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, είναι να βρεθούν τυχόν και άλλα θύματά του.

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία του 23χρονου που είχε αποπειραθεί να βιάσει 69χρονη στον Ωρωπό

Τι είχε συμβεί

Ο 23χρονος κατηγορείται ότι μία ημέρα πριν τη σύλληψή του είχε προσεγγίσει 69χρονη Ελληνίδα και με σωματική βία την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει.

Έντρομη η γυναίκα αμύνθηκε, άρχισε να φωνάζει και κατάφερε να απελευθερωθεί, με τον 23χρονο να διαφεύγει από το σημείο με ηλεκτρικό πατίνι.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ακόμα δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι την ίδια μέρα σε κοντινή περιοχή ακολουθήθηκαν απειλητικά από άτομο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι με προφανή σκοπό τη διάπραξη παρόμοιων πράξεων. Όπως ανέφεραν τα θύματα, ο δράστης τράπηκε σε φυγή όταν έβαλαν τις φωνές.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων και ελέγχων ατόμων που προσομοίαζαν με το δράστη, εντοπίστηκε ο 23χρονος. Ακολούθως, οδηγήθηκε στο τμήμα όπου εξακριβώθηκε η εμπλοκή του και αναγνωρίστηκε από όλες τις γυναίκες.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το ηλεκτρικό πατίνι που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος για τις μετακινήσεις του.

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος