Σε ισχύ βρίσκεται η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών από τις 08:00 έως 13:00 με στόχο τη διευκόλυνση των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος , καθώς από την Παρασκευή η Τροχαία βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή.
Στα διόδια της Ελευσίνας, από τις 17:00 μέχρι τις 18:00 πέρασαν από το σημείο 3.500 αυτοκίνητα. Συνολικά, την Παρασκευή, οι αναχωρήσεις άγγιξαν τις 30.000, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις 29.000 των οχημάτων που εγκατέλειψαν την Αθήνα την Πέμπτη.
Από το λιμάνι του Πειραιά, πλοία αναχώρισαν με πληρότητα που αγγίζει το 100% κυρίως για Αργοσαρωνικό και Κυκλάδες που παραμένουν δημοφιλείς περιορισμοί.
Η Θεσσαλονίκη «βουλιάζει» από τουρίστες. Σύμφωνα με επαγγελματίες του κλάδου, οι πληρότητες στα ξενοδοχεία της πόλης ξεπερνούν το 80% με τους επισκέπτες να προέρχονται κυρίως από Τουρκία.Στα ΚΤΕΛ Μακεδονία η κίνηση είναι αυξημένη κατά 25% με τους υπεύθυνους να προσθέτουν 100 δρομολόγια για να καλύψουν τις ανάγκες των επιβατών.
Ρεπορτάζ: Χριστιάνα Μανιάτη, Ειρήνη Κυρίτση, Δέσποινα Κρητικού, Μιχάλης Βασιλάκης, Τίμος Φακαλής
Διαβάστε επίσης: Αναχωρούν με κάθε μέσο οι εκδρομείς του Αγίου Πνεύματος: Μεγάλες πληρότητες στα πλοία – Έκτακτα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος