Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ο έντονος διάλογος με τον 50χρονο για τα χρήματα που του χρωστούσε – Η συνομιλία «κλειδί» που ανέκτησε η ΕΛ.ΑΣ.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα της Αστυνομίας στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου που το είχε αφήσει στο σπίτι του πριν βρεθεί με τον 31χρονο, κατασχέθηκε από την πρώτη στιγμή από την Αστυνομία και εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Εκεί διαπιστώθηκε πως κάποιος είχε σβήσει συνομιλία από μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγινε ανάκτηση και διαπιστώθηκε πως είναι μεταξύ του 50χρονου και του αγνοούμενου, την επίμαχη ημέρα της εξαφάνισης και λίγες ώρες πριν βρεθούν.

Αυτή η συνομιλία φέρεται να γίνεται σε έντονο τόνο και μάλιστα ο 31χρονος φέρεται να ζητάει σε έντονο ύφος πίσω τα χρήματά του που του είχε δανείσει και με περιθώριο μέχρι το Σαββατοκύριακο που θα ερχόταν.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που έφτασαν την Πέμπτη (11/1) στο Μεσολόγγι, θέλουν πρώτα να μελετήσουν όλα τα έως τώρα ευρήματα και στη συνέχεια να εξετάσουν τον βασικό μάρτυρα και ύποπτο.

Ο λόγος που τα τελευταία 24ωρα οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή της λιμνοθάλασσας για τον εντοπισμό του 31χρονου, έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με το γεγονός ότι το κινητό του φαίνεται ακίνητο για δύο ώρες πριν σβήσει και πάψει να εκπέμπει σήμα.

Υπάρχει ένα σενάριο ανάμεσα στους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση, ότι αν έχει όντως συμβεί κάτι κακό στον αγνοούμενο, το κινητό ενδεχομένως ήταν μαζί του και πιθανόν κοντά σε υδάτινο στοιχείο με αποτέλεσμα την αργή αλλά στο τέλος μόνιμη απώλεια της λειτουργίας του.

Για αυτόν τον λόγο, μετά την σάρωση της ευρύτερης περιοχής, οι έρευνες πλέον έχουν επικεντρωθεί στην λιμνοθάλασσα και σε βαλτώδεις, λασπώδεις όχθες.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Παναγιωτίδης

Σχετικές ειδήσεις

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Κενά στα στοιχεία που έδωσε ο 50χρονος στις Αρχές – Τι είπε για τα χρήματα που δανείστηκε

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο αγνοούμενο – Ελεύθερος ο 51χρονος κρεοπώλης

Έξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον 50χρονο που οδηγείται σε απολογία

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το κινητό και το ΙΧ του 50χρονου κρεοπώλη (video)

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 50χρονος φίλος του – Τι έδειξαν οι έρευνες σε κινητά και κάμερες

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος